18:00

Härryda IF

Referat: Götaholms BK - Härryda IF

Åtta flickor från Härryda IF åkte till Kviberg för att möta Götaholms BK (7-mannafotboll)
Felicia var måvakt med Stefanie, Amanda och Sofia i försvaret, på mittfält och anfall spelade växelvis
Emma, Elwina, Moa och Ebba. Härryda tog tag i matchen omgående och gjorde 1-0 på ett snyggt skott
från Elwina innan Götaholm kvitterade till 1-1. I andra perioden gjorde sedan Moa 2-1 efter framspelning
av Elwina, 3-1 kom på ett långskott som lobbades över målvakten av Emma. I tredje perioden gjorde sedan
Götaholm 2-3 tidigt men Härryda kontrollerade matchen och slutresultatet var rättvist. Stefanie dominerade
försvaret med bra hjälp från Sofia och Amanda medan Elwina och Moa sprang sönder Götaholms försvar.
Ebba var riktigt nära flera gånger att göra mål så det målet kommer nog snart. Felicia gjorde en mycket stark
insats i mål. Emma slet på mittfältet och fixk som vanligt bomba in ett mål.